Sok od samo 3 sastojka koji će pomoći da smanjite kilograme

Ovaj prirodni sok će pomoći da uspješno uklonite višak kilograma. Nadamo se da će vam prijati, te pomoći da izgubite na težini.

Trebamo znati da je za mršavljenje potrebno mnogo više od „čarobnog“ sastojka, ali neke namirnice svakako pomažu na putu ka vitkoj liniji. Da bi na zdrav način izgubili suvišne kilograme potrebno je uvesti rutinu u naš život. Svakodnevne zadaće treba prilagoditi željenom cilju.

U svakodnevnu rutinu treba uvrstiti pravilnu prehranu i fizičku aktivnost. Osim toga, za bolji efekt, možete se poslužiti i nekim prirodnim preparatima. Mi vam donosimo recept za jedan takav.

Ovaj sok od samo tri sastojka sigurno će vam pomoći da smršavite

Gubitak kilograma je proces u kojem je potrebno obratiti pažnju na niz faktora. Osim fizičke aktivnosti i kontrolirane prehrane koja nikako ne uključuje gladovanje, u ovom procesu mogu vam pomoći i mali nutricionistički trikovi kakvima se služe i poznate holivudske ljepotice.

Jedan od njih je i sok od tri sastojka koji učinkovito smanjuje osjećaj gladi, čisti tijelo od toksina, ubrzava metabolizam, daje energiju i pomaže tijelu da izbaci višak masnoća.

Sastojci za pripremu soka su: 1 šalica soka od svježeg grejpa, 2 žličice jabučnog octa i 1 žličica meda

Priprema je jako jednostavna, pa svakako iskušajte: Sastojke ubacite u blender ili posudu za mućkanje. Sve dobro izmiješajte dok se sastojci u potpunosti ne povežu. Sok popijte prije sva tri dnevna obroka. Postupak ponavljajte svaki dan 7 dana zaredom, zatim napravite pauzu od tjedan dana te ponovite postupak.

U koliko ne podnosite gorčinu grejpa, svaki drugi dan ga zamijenite sokom od svježe naranče.

Osim soka, za dobre rezultate u mršavljenju potrebno je pridržavati se osnovnih pravila. Iz prehrane izbacite prženu i masnu hranu, izbjegavajte jesti kruh u ručak i večeru, ali možete pojesti šnitu integralnog kruha za doručak. Deserte i slatkiše svedite na minimum, a želju za slatkim utažite tamnom čokoladom. Pijte puno vode i rashlađenog čaja, a potpuno izbacite kupovne sokove.