Potrebna su samo 4 sastojka: Napravite sebi prirodni lijek za escherichia coli, prostatu i reumu

Kombinacija limuna i peršina, sa dodatkom meda i maslinovog ulja ponudit će odličan prirodni lijek za liječenje prostate, reume te bakterijske infekcije E. Coli.

Peršin je dobro poznata začinska biljka, ali isto tako i prirodni lijek za mnoge tegobe. Prava je riznica zdravlja, bez obzira dali je riječ o korijenu biljke ili njegovim listovima.

Peršin je biljka koja pomaže u liječenju mnogih bolesti, pa ćemo spomenuti neke kao što su upala prostate, reumatizam, kostobolja i mnoge druge. Dobar je za mršavljenje, ali i mnoga bakterijska oboljenja.

Limun je također poznat po svojim ljekovitim svojstvima, posebno jer ima protugljivično i protuvirusno djelovanje.

Ako na pravi način kombiniramo limun i peršin, i tome dodamo med i maslinovo ulje, dobit ćemo efikasan prirodni lijek protiv svih bakterija, posebno bakterije Escherichia coli.

Iskustva sa korištenjem ovog prirodnog lijeka su pozitivna, i dolaze od zaista mnogih ljudi. Pacijenti koji su se godinama borili sa dosadnom E.coli, tek nakon upotrebe ovog lijeka, uspeli su da suzbiju tu bakteriju.

Naučite sami sebi pripremiti ovaj prirodni lijek

Potrebni sastojci za pripremu lijeka su: 250 g korijena peršina, 250 g limuna s korom, 250 g meda i 2 dcl maslinovog ulja.

Potrudite se pronaći kvalitetan prirodni med, kod pravog i provjerenog pčelara. Limun treba dobro oprati. Najbolje je da koristite domaći limun, koji nije kemijski tretiran. Ukoliko limun kupujete u trgovini, zbog pesticida, dobro bi bilo da ga prije upotrebe ostavite par sati u hladnoj vodi u koju ste dodali malo sode bikarbone. Izvadite limun iz vode i osušite ga, a potom presijecite na pola.

Odstranite koštice iz limuna.

Korijen peršina trebate dobro oprati, u čistoj hladnoj vodi. U blender zajedno stavite limun, peršin, med, maslinovo ulje i sve to dobro izmiksajte. Ako nemate blender, limun možete istisnuti i u mašini za mljevenje mesa.

Dobit ćete kašastu masu, koja može da stane u staklenku od 250 g. Lijek koji ste dobili pospremite u frižider. Uzimati po jednu žlicu prije doručka i večere. S obzirom na to da se u ovom lijeku nalaze sve sami prirodni sastojci, mogu da ga uzimaju i trudnice i mala djeca, s tim što djeci treba davati malu, a ne veliku žlicu lijeka.