Odaberite za sebe najbolji CUBOT model

Među vodećim kineskim brendovima pametnih telefona pronašao se i CUBOT. Doduše, nije posebno poznat i popularan poput nekih Xiaomi ili UMi modela, no svakako se može pronaći i kupiti po našim trgovinama.

Ako vam je za oko zapeo CUBOT, ali ste neodlučni i ne znate koji model odabrati pročitajte kratke recenzije trenutno dostupnih modela.

Uradit ćemo kratke recenzije danas dostupnih CUBOT modela, pa odaberite za sebe onaj koji vama najbolje odgovara.

Trenutni flagship model – CUBOT S9

Ako želite kupiti kineski mobitel, ali i dalje imati samo najbolje onda je ovo model za vas.

CUBOT S9 koristi Qualcom Snapdragon 823 čip, koji pronalazimo u svim top modelima poput Samsung Galaxy linije. Osim najmodernijeg, brzog i štedljivog procesora S9 nudi 6GB RAM i 128GB ROM memorije, čitač otiska prsta i odličan 5.4“ zaslon.

Baterija je doduše malo slabija – 2800mAh, no uz tehnologiju brzog punjenja može biti sasvim dovoljna većini korisnika, posebno korisnicima koji su spremni žrtvovati povremeno gašenje senzora da bi se pokazali u ostatku dana.

Možda i najbolji za većinu korisnika Cubot X17

3GB radne memorije uparenih sa 64bitnim četverojezgrenim MediaTek procesorom radit će odličan posao i pružiti korisničko iskustvo koje zadovoljava svakog prosječnog korisnika. Kućište ovog „mršavog“ kineza uokvireno je kvalitetnom legurom titanija. Cubot X17 koristi Full-HD zaslon rezolucije 1920×1080 piksela, no ipak nešto manje dijagonale. 5“ zaslon nudi 441 piksel po kvadratnom inču.

Best buy model je ipak malo veći i znatno povoljniji – Cubot Note S

cubot note s
Cubot note S baterija

Cubot Note S ima zaslon veličine 5.5“ i solidnu rezoluciju od 720×1280 piksela. Ove tehničke karakteristike neće vas posebno oduševiti sve dok ne pročitate cijenu za koju možete kupiti Cubot Note S. Osim već spomenutog zaslona moramo navesti da Note S model dolazi sa 2GB radne memorije, i procesorom sa četiri jezgre. To je jako dobra kombinacija posebno ako uzmemo u obzir i bateriju kapaciteta 4000mAh. Cijenu još nismo spomenuli, namjerno sve dok ne pročitate detaljne specifikacije najbolje ponude iz CUBOT-a.

Cubot Note S specifikacije

Zaslon: 5.5“ rezolucije 720×1280

CPU: MT6580, 1.3GHz Četiri jezgre

GPU: Mali-400 MP

Memorija: RAM 2GB, ROM 16GB uz mogućnost proširivanja TF kartica do 32GB

Kamera: Stražnja 5.0MP (SW 8.0 MP), prednja 2MP (SW 5MP)

Kapacitet baterije: 4150mAh

SIM utori: 2 x Micro SIM Dual Standby

OS: Android 5.1 Lollipop

Tehničke specifikacije odgovaraju Cubot Note S modelu kojeg možete pronaći po cijeni već od 77USD. Naravno, ako naručujete neki od modela možete očekivati plaćanje PDV-a ili troškova carine. Prije nego se odlučite na online kupovinu raspitajte se o mogućim davanjima. Ako niste sigurni u postupak Internet kupovine bolje je da željeni model kupite u lokalnoj trgovini.

Vratimo se na temu i zaključimo ovu kratku priču o Cubotu

Ako smo nešto zaboravili napisati predlažemo da po internetu pronađete neke detaljnije recenzije. Svakako možemo preporučiti CUBOT kao kvalitetan i pouzdan smartphone uređaj. Cijenom se ističu kao jako povoljni. Kvaliteta izrade je zadovoljavajuća, a tehničke karakteristike pojedinog modela najbolje govore same za sebe.