UMI Plus najavio Extreme verziju

Nije neobično da kineski proizvođači izdaju pojačane, takozvane Extreme verzije svojih Flagship modela. Nedavno je UMI najavio baš takvu, jaču verziju UMI Plus modela.

Novi pojačani model nema još uvijek službeni datum izlaska na tržište, ali vijest o njemu svakako je zanimljiva i s nestrpljenjem ga iščekujemo.

Podsjetimo se – Trenutni UMI Plus koristi Helio P10 procesor i 4GB radne memorije. Pa zar je to malo? Što će onda ponuditi Extreme verzija trenutno najjačeg modela iz ove kineske kompanije?

Extreme UMi Plus trebao bi koristiti još jači, Helio P20 procesor i 6GB RAM memorije. Zaista impresivne brojke, a da bi stvar bila još bolja spomenut ćemo i najavu da UMi Plus Extreme dolazi sa već instaliranim najnovijim Android 7.0 sustavom.

Vijest o kojoj pišemo je zapravo objavila kompanija UMi na svojim službenim Facebook stranicama.

Trenutni model Plus – koji je u prodaji, dolazi u dvije boje – siva i zlatna boja, a Extreme će se nuditi u plavoj i crnoj boji.

Kako smo već spomenuli, datum puštanja u prodaju pojačane verzije još nije službeno objavljen. Nećemo nagađati, nego željno iščekujemo mogući TOP model za ovu godinu.