UMi Plus izazvao OnePlus 3 – Pogledajte video

Najnoviji model kineske kompanije UMi Plus bez straha je izazvao donedavno najpoznatijeg kineza koji je imao titulu „Flagship killer“. Pogledajte test brzine između UMi Plus i OnePlus 3 modela.

UMi je svoj model Plus usporedio sa najnovijim OnePlus 3 modelom, nadajući se dokazati još jednom pred svjetskom publikom.

Ovaj dvoboj „teškaša“ svakako plijeni pažnju, posebno kod ljudi koji su već iskusili kvalitetu nekog ranijeg modela iz tvornica u Kini.

Koliko je zapravo dobar i kvalitetan ovaj uređaj možete iskusiti ako ga kupite. Ipak, i video koji donosimo može biti dobar barem toliko da poželite kupiti UMi Plus čim prije.

Svojom jako prihvatljivom cijenom, odličnim dizajnom i vrhunskim hardverom, UMi Plus je mobitel koji diljem svijeta, na svim značajnim portalima i neovisnim recenzijama sakuplja samo najbolje kritike. Da to nije dovoljno, za kompaniju, potvrđuju mnogi rezultati raznih testiranja koje radi kompanija, samostalno ili u suradnji sa nekim tehnološkim marketinškim uredima.

U svakom slučaju, UMi Plus se pokazao dobrim uređajem, dostojnim protivnikom mnogima i kao prava prilika za kupovinu.

Napokon smo doživjeli revoluciju u tržištu pametnih telefona. Da bi postali vlasnik jednog takvog uređaja, koji prati standarde visoke klase, nije potrebno izdvojit i preko 500€ iz kućnog budžeta. Danas jedan takav smartphone možemo kupiti za mnogo manje. Pa da vidimo što se točno nudi za prihvatljivu cijenu.

UMi Plus protiv OnePlus 3 – Koji je zapravo bolji?

Za cijenu manju od 200$ UMI Plus zaista nudi mnogo. Ovaj model dolazi u metalnom kućištu, ima 5.5“ zaslon koji zaista pokazuje odličnu sliku i oštrinu boja. Tu je i baterija kapaciteta 4000mAh, to je odlično, posebno ako uzmemo u obzir konkurentne modele mnogo poznatijih proizvođača.

UMI Plus posjeduje tehnologiju brzog punjenja, što uz tako jaku bateriju svakako olakšava svakodnevno korištenje.

Da bi osjetili pravu brzinu prilikom rada na Androidu, i koristili aplikacije bez imalo trzanja pobrinut će se Helio P10 procesor u kombinaciji sa 4GB radne memorije. UMI Plus dolazi sa 32GB ROM prostora za pohranu podataka, 12MP kamerom iz Samsunga te još nekim zanimljivim dodacima koji se pronalaze na Flagship modelima.

Za usporedni test iz samog naslova nećemo trošiti mnogo riječi. Video u ovom članku govori i više od tisuću riječi. Uživajte u kratkom video dvoboju između UMI Plus i OnePlus 3 modela.

Usporedni test brzine ne mora značiti mnogo, posebno ako ga promatrate putem video zapisa urađenog u kontroliranom okruženju. Ipak, UMi Plus je poslao pljusku donedavno, samo prozvanom Flagship Killer modelu, a uzvratne reakcije nema – Još uvijek!